Slutresultat för Soft 2014

Här följer de officiella resultaten för SOFT (Swedish open fitness tour) 2014. Det blev rejält tight i ett par klasser. Vinnarna i dam- och herrklassen kammade hem varsin prischeck på 15000 kronor och segrarna i mastersklasserna fick 5000 kronor var. Nästa år inleds touren med MK Open den 18:e-19:e april. MK Open avgörs som vanligt i Falun på Lugnet. Vi har dock bytt arena till den största arenan, "FK arena", som tar 2500 sittande åskådare. Inom kort släpps mer information om hur du kan bevittna MK Open 2015 som åskådare. Vi kan redan nu säga att av vi har vårt bästa startfält någonsin med en hel del meriterade deltagare i samtliga klasser. Även lagtävlingen innehåller en hel det GAMES meriterade deltagare.

Här följer topptrion i samtliga fyra klasser i SOFT 2014:

MASTER DAMER
1. Anneli Attemalm Bengtsson
2. Annelie Bergsjö
3. Elaine Muhrman

DAMER

1. Linnea Fransson
2. Ghelu  Mae Borell
3. Jenny Grass


MASTERS HERRAR
1. Jocke Bengtsson
2. Andreas Stenberg
3. Joacim Ålebo


HERRAR
1. Viktor Långsved
2. Alexander Elebro
3. Felix Ledin
  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter