Världseliten till MK OPEN

Två av de tre bästa damerna i Europa tävlar i MK Open 2015. Norskan Kristin Holte som slutade på 16:e plats vid senaste CrossFit Games finalen tävlar sida vid sida med Isländskan Björk Odinsdottir som numera bor i Stockholm. Björk kommer vi återse i vårens omgång av Gladiatorerna. Utöver att hon är ny som Gladiator har hon en diger meritlista Den sträcker sig numera långt utanför CrossFit arenorna. Eller kolla bara här: http://bjorkodinsdottir.com/#merits  
Förutom dessa båda damer kommer fler att göra allt för att ta titeln i år. Till exempel fjolårsvinnaren och vinnaren av SOFT (Swedish Open Fitness Tour) 2014, Linnea Fransson. Räkna med att det blir rafflande tävlingar i Falun 18-19 april. Du kan redan idag köpa din förköpsbiljett. För drygt en hundralapp har du fri tillgång och sittplatsbiljett till hela helgens tävling som i år avgörs på Lugnets största innomhusarena med kapacitet för 2500 åskådare, FK arena.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter