Piff och Puff kommenterar Livesändningen

Vid årets MK Open kör vi premiär för webbsänd live-TV. Ett produktionsbolag kommer filma finalerna och sändningen kommer att kryddas med ett välkänt radarpar på den svenska CrossFit arenan!

Årets kommentatorer är Camilla Salomonsson Hellman och Rakel Edda Bjarnadóttir. De är goda vänner sedan länge. När de är tillsammans skulle man närmast kunna jämföra dem med Disneyfigurerna Piff och Puff. Camilla är tävlande crossfitatlet och Rakel är en isländska som gillar hamburgare och är Björks "badass" manager. I år satsar Camilla på att kvala till Regionals i Danmark. Rakel har inte ambitionen att tävla i CrossFit i dagsläget men om du ber henne rada upp några i den svenska crossfiteliten, bli då inte förvånad ifall hon radar upp namnet på varenda CrossFit tävlande atlet i Sverige. Rakel har stenkoll! Tjejernas ambition att ge er som tittare en klar bild av vad som händer på arenan för er som inte har möjlighet att närvara vid söndagens finaler.

– MK-open är ju en anrik tävling som pågått länge, jag var med och tävlade redan 2012 och kom då på tredje plats, berättar Camilla. Rakel har varit med som åskådare de senaste åren. -Därför är det för oss närmast ett privilegium att denna gång få sitta som kommentator i livesändningen och heja fram årets vinnare, avslutar Rakel.

Fotnot: Webbsändningen kommer att gå att köpa till ett pris som motsvarar biljettpriset på plats.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter