Upplagt för prestige i lagtävlingen!

Till CrossFIt Games 2014 gick tre Europeiska lag. Två av dessa var svenska. Det hade ditills aldrig hänt att två svenska lag nått Games finalen. Modifierade varianter av de båda svensklagen (Måndagsklubben CrossFit Falun och CrossFit Tegen) möts igen under MK OPEN 18-19 april på Lugnet i Falun. De båda lagkaptenerna Rikard Lanner och Marcus Herou har stora förhoppningar även om fokus just nu ligger på CrossFIt Open. Även om dessa välmeriterade lag är favoriter så kan man lungt säga att det finns en hel del outsiders som kommer vilja göra upp om pallplatserna; Peter "Pansar" Blaha bildar ett slagkraftigt lag från CrossFIt Linköping och Concor mobiliserar hela tre heta lag!  Kort sagt, årets lagtävling kommer bli rafflande! Heja fram dina favoriter på plats! Köp biljettter här: https://event.webbiljett.se/lugnet/step/chooseEvent_Sorting.aspx Nu har vi även ett prisvärt boende alternativ nära arenan här: http://www.mkopen.se/2015/03/16/bra-boende-till-riktigt-bra-pris!-26040240  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter