Laddad Angelica satsar på Touren 2015Angelica Bengtsson avslutade årets Open starkt. Efter en trevande inledning så blev det en rad topplaceringar som kröntes av en imponerade 3:e plats i Europa på den avslutande 15.5. En tid en bra bit under sju minuter tände hopp inför hennes premiär på hemmatävlingen MK OPEN. Se Angelicas 15.5 här: 
https://www.youtube.com/watch?v=OPsTwg6N6ok

Vad har du för mål inför tävlingen på hemmaplan?
-MK Open kommer bli min andra individuella tävling. Jag kommer att försöka tävla mycket i år för att skaffa mig erfarenhet, första tävlingen blir MK Open 18-19:e april, berättar Angelica.
-Det kommer bli fantastiskt kul att få tävla mot några av de bästa atleterna i Europa och samtidigt få göra detta på hemmaplan. Kristin Holte, Björk Odinsdottir, Mikaela Norman och Amanda Fränden, det är inget dåligt startfält ni har lyckats skrapa ihop! Det kommer att bli tufft onekligen!

Hur mår du efter 5 veckors tävlande i Open, är det svårt att ladda om?
-Jag mår bra, men det är klart, fem intensiva veckor är över och även om träningsvolymen var relativt låg under open så är det trots allt fem veckor tävling och man blir ju lite mentalt uttröttad av tävling. Är dock riktigt sugen på att tävla nu inför hemmapubliken på Lugnet!

Tänker du satsa på SOFT (Touren) i år?
-Ja! I år kör jag hela touren, det är ett utmärkt tillfälle att bygga upp erfarenhet inför 2016 års individuella satsning.

Till sist: Vad hoppas du på att få se för grenar i årets MK OPPEN?
-Alla typiska CrossFit-workouts med skivstång passar mig som atlet men det är ju kul med nya utmaningar. En hinderbana vore ju till exempel väldigt kul, avslutar Angelica.

Vill du se Måndagsklubbens stora hemmahopp Angelica möta världstjärnorna så kan du köpa din biljett online här.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter