Kitsune gästar MK OPEN

Jenny Adolfsson, mer känd som "Kitsune" i Gladiatorerna gästar lördagens tävlingar på Lugnet i Falun. Jennys meriter sträcker sig långt utanför Gladiatorarenan. Hon har deltagit i Kanal 5:s nya storsatsning "Ninja Warrior", ställt upp med stor framgång i en rad olika styrkeevenemang men sina främsta tävlingsframgångar har hon skördat i styrkelyft. Jenny tävlar främst i Klassisk styrkelyft som blivit väldigt populärt de senaste åren. Klassisk styrkelyft (RAW) innebär att man tävla utan utrustning i de tre diciplinerna Knäböj, Bänkpress och Marklyft. Jenny innehar det svenska rekordet i 63 kilosklassen på hela 440 kilo sammanlagt. Dessutom har hon svenska rekordet i marklyft (177,5 kg) samt bänkpress (112,5 kg) i samma viktklass!
Jenny återfinns i Styrkelyftsförbundets monter där hon skriver autografer, visar marklyft och pratar bänkpress. Måndagsklubben CrossFit Falun arrangerar för övrigt SM i styrkelyft senare i vår och dit har rekordmånga lyftare anmält sig.
-Hela 270 lyftare kommer göra upp om titlarna i ungdoms-, junior- och veteranklassen berättar tävlingssamordnaren Stefan Klarquist stolt. SM-tävlingarna avgörs på Lugnet i Falun 30/4 -3/5 2015

Gladiatorn Ymer tävlar i ett av favoritlagen

Även den nya Gladiatorn Ymer kommer. Ymer beskrivs i programmet Gladiatorerna som jättarnas förfader. Den 98 kilo tunge gladiatorn hittar du som en av fyra atleter i ett av favoritlagen i lagtävlingen. Ymer, som egentligen heter Timmy Ternström tävlade i CrossFit Games i somras. Han var ett ankare i ett av de båda svensklagen "CrossFit Tegen". Timmy gjorde för några dagar sedan ett nytt "2RM" i Knäböj på 210 kilo så han verkar komma väl förberedd till MK Open och Falun. Om du vill träffa Kitsune, Ymer eller någon av de andra gladiatorerna så kan du köpa dina biljetter online här. För en hundralapp har du fri tillgång till hela helgens tävling! Välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter