Så här kommer tävlingen att gå till

Nu är grenarna släppta. Grenarna hittar du här. Det är dessa moment som kommer ta fram vem som blir MK OPEN mästare 2015 i de olika klasserna. Vi har också kungjort exakta tider och heatindelningen. Den finner du här

Det här vill Jag Förstås FÖLJA

Du kan fortfarande köpa biljett online. Största fördelen med det är att du slipper köa i biljettkassan. Biljett köper du här. Klockan 09.00 på lördagen öppnar biljettkassan på Lugnet där kan du köpa biljetter för grenarna 2-6 som pågår i FK Arena från 10.30 på lördagsförmiddagen. Gren 1, som startar 08.30, är utomhus och kostnadsfri. Är du inte på plats i Falun så kan du se söndagens finaler på webben. Här är direktlänken till webbsändingarna som kostar 99 kronor. Prisexempel  för sittplatsbiljetter på plats i FK Arena: Hela helgen 120 kronor, halva priset för ungdomar 7-15 år och gratis för de som är under sju år. All betalande publik får ett läckert armband.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter