Mäktigt startfält på Lugnet i helgen

Jouhaug blir Holte, Kalle Halfvarsson blir hemmahoppet Angelica Bengtsson. Skådeplatsen är densamma, men det är nya stjärnor. Snön har byts mot barmark. Skidor mot CrossFit. Ta chansen att se två av Europas tre mest vältranade kvinnor göra upp mot Måndagsklubbens komet Angelica Bengtsson. Se delar av Måndagsklubben CrossFit Faluns VM-lag tampas med stjärnlaget från Stockhom, som bland annat innehåller Falusonen Richard Lanner. Se Gladiatorerna Pansar, Björk och Kitsune på nära håll. Hur står de sig i konkurrensen? Kommer fjolårsvinnaren Viktor Långsved från Gävle hålla undan för Elebro, Törnvi eller någon av de andra som flåsar honom i nacken? 
Låt dig hänföras av allsidigt tränade atleter som ger allt i de sex olika eventen. Vi kommer vara där och följa skådespelet. Du är också varmt välkommen till Lugnet och FK Arena i helgen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter