MK OPEN satsar på ny fräsch lagtävling

Den sjätte officiella upplagan av MK OPEN avgörs 23-24 april 2016. Vi strävar efter att ständigt utveckla vårt erbjudande och årets stora lyft blir Teamtävlingen. Eftersom efterfrågan på just teamtävlingar ökat så har vi valt att utöka till plats för hela 50 tävlande lag. Vi utökar också lagens storlek till att omfatta sex personer istället för fyra. Precis som på Regionals rör det sig om mixade lag om tre killar och tre tjejer. Vi vill helt enkelt ta reda på vart Sveriges mest vältränade förening, gym, affiliate och eller kompisgäng finns.

Att delta i en lagtävling som kräver allsidig och långsiktig träning är den ultimata motivationskällan. Tillsammans med dina träningskompisar strävar ni mot ett gemensamt mål. Vår ambition är att vår lagtävling ska vara lika mycket utmaning som äventyr. Vi vill att ditt deltagande ska vara ett minne för livet.
 
Det kommer läggas extra fokus på att lageventen kommer kräva just lagegenskaper såsom kommunikation och problemlösning tillsammans. Att vara allsidigt vältränad kommer alltid vara en fördel men aldrig en garanti för att man kommer besegra ett väl sammansvetsat team. De olika eventen kommer aldrig att kräva fler än fyra deltagare, ibland ännu färre. Det gör att inget lag ska behöva oroa sig för akuta skador och/eller sjukdomar vare sig före eller under tävlingen.

Utöver att vi satsar på ett generöst prisbord till lagtävlingen kommer även en prissumma att delas ut till vinnande lag! Nytt är också att teamtävlingen blir den första deltävlingen i Teamtouren 2016 med ytterligare möjlighet till prispott. Det är ju som bekant bara ett lag som vinner och den huvudsakliga målgruppen i teamtävlingen är därför ni som gillar hålla er i form samt att sporta och ha kul tillsammans med andra!

Eftersom ni är flera som delar på anmälningsavgiften så får ni hela helgens upplevelse för endast 650 kronor per lagmedlem!

Vi har dessutom tillsammans med vår partner Scandic hotell satt ihop ett boendepaket med övernattning från fredag till söndag för under 1000-lappen. Då ingår även middagarna såväl fredag som lördag!
 
Så samla gänget. Den 25:e september klockan 12.00 släpper vi platserna. Förra året sålde vi slut 30 platser i lagtävlingen på en kvart. Med anledning av att vi utökat antalet lagplatser till 50 i Teamtävlingen 2016. Med anledning av detta kommer vi inte kunna bereda plats för en indivduell masterstävling under MK Open helgen. Men du som har uppnått mastersåldern är mer än välkommen att sluta upp i lagtävlingen!

Den individuella tävlingen erbjuder vi till samma pris som förra året, 975 kronor per tävlande. Här är alla från 16 år och uppåt välkomna att delta. Dock krävs målsmans underskrift för alla under 18 år.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter