Celsius Sponsrar SOFT

Svenska CF-touren SOFT, Swedish open Fitness Tour går i och med MK Open in på sitt fjärde år. Nytt för i år förutom att lagtävlingen är en del av touren är att vi har en ny huvudsponsor för touren i form av Celsius Sverige. Celsius kom till Sverige några år före SOFT (lanserades första gången 2009) och har sedan dess vunnit en rad olika utmärkelser på grund av satningen på ett bra innehåll. Bland annat har Celcius utsets till "bästa funktionella dryck". I och med att vi utser "den bäst funktionellt tränade personen" så ser vi flera parallleller med Celsius. Väl på plats i Falun kommer Celsius att ge deltagarna produkter, funktionärerna förfriskningar och publiken provsmakningar under årets upplaga av mkopen.se
Vinnarna på MK Open kommer bland annat få nyttopriser i form av ett paket som Celsius har satt ihop. Celsius kommer du som besöker evenmanget på Lugnet i Falun ha möjlighet att träffa då de finns på plats under hela MK-helgen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter