Tredje gången gillt fö Pansar?

14 dagar kvar till sjätte MK Open och tredje året i rad som Gladiatorn Peter "Pansar" Blaha deltager. Ifjol räckte det till en finalplats för laget från Linköping som Pansar representerar. I år är siktet åter inställt på en final. Dit går de tio bästa lagen av de totalt femtio tävlande lagen från hela Skandinavien. Det är många lag som har siktet inställt på final iår, så det kommer bli stentufft. Några direkta favoritlag är omöjligt att utse då toppen har blivit bredare. Ska vi nämna några så pratas det mycket i förhandssnacket om Sydkusten samt CrossFit prestanda, mycket beror förstås på vilket lag de mobiliserar på startlinjen den 23:e april.

Det är i och med detta officiellt att det är hela sju olika event som skall pröva lagen under tävlingshelgen. Det lag som klarar sig bäst i de olika skiftande utmaningarna kommer att få stå längst upp på prispallen på söndagen, då semifinaler och finaler avgörs. Vill du bevittna skådespelet kan du köpa dina biljetter här.
Pansar kommer i samband med finalerna på söndagseftermiddagen lämna utrymme för fotografering och möjlighet till autografer, för de som vill ha det.   Utöver tävlingarna så kommer våra sponsorer ha utställningar, försäljning och publikaktiviteter

Etiketter: mkopen lugnet falun

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter