Unbrokenfitness sponsrar funktionärerna!

Över 90 funktionärer behövs för att täcka de primära funktionerna på en CrossFittävling som MK Open. I stort sett alla ställer upp ideellt. Fantastiskt tycker vi, det tycker även unbrokenfitness.se som har valt att bli årets funktionärssponsor. Unbrokenfitness älskar CrossFit, gemenskapen och framförallt communityn runt. De jobbar med bra service och snabba leveranser.

-Vi vet hur viktiga dessa ideella krafter är för att driva runt Communityn, därför vill vi uppmärksamma MK Opens domare och funktionärer särskilt, säger företagets VD Johan Hagberg. Till årets tävling kommer de lotta ut 30 produkter från sitt sortiment till våra funktionärer. Vilka funktionärer som vinner kungörs mellan semifinal och final på söndagen. De funktionärer som får pris kan då hämta sitt pris i funktionärsloungen under söndagseftermiddagen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter