Måndagsklubben har förhandsfavoriterna i herrklassen

Det är hemmaklubben från Falun som mobiliserar de tyngsta favoriterna i herrklassen på MK Open nu i helgen. För sjätte året i rad avgörs tävlingen på Lugnet och andra gången i IBF Falun arena. Sällan har herrklassen varit så öppen som detta år men bland favoriterna hittar vi två atleter från Måndagsklubben. Det är Christopher Vilagi och "Jocke" Törnvi som om allt stämmer kommer att blanda sig i slutsegern.

Över 70 atleter kommer till start i herrklassen och en hel del står alltså på spel. I Damklassen pratas det främst om två namn. Kathlynne Ranner och Maria Abrahamsson. Båda har deltagit i MK Open flera år och alltid placerat sig högt upp i resultatlistan. När de absoluta världstopparna inte kommer till start i kombination med ovan nämnda atleters utveckling under året så seglar de båda upp till förhandsfavoriter till prispallen i den indivduella damtävlingen. Vill du se allt på plats kan du köpa dina förköpsbiljetter här.

Foto: Mikael Svärd. Maria Abrahamsson här i finalen på MK open 2014 är en av förhandsfavoriterna i individuella damklassen i år.
Foto: Mikael Svärd. Maria Abrahamsson här i finalen på MK open 2014 är en av förhandsfavoriterna i individuella damklassen i år.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter