Pure Pharma sponsrar publiken

Pure Pharma lottar ut tolv paket innehållande D-vitaminer, Omega 3 och Magnesiumtillskott bland de som köper förköpsbiljetter. Vill du vara med i utlottningen skriver du bara ditt namn och telefonummer på förköpsbiljetten som du lämnar in till våra entrévärdar. På söndagen kommer sedan speakern redogöra för vilka de lyckliga vinnarna är. De kan sedan hämta sina pris i Pure Pharmas monter inne i IBF Arena. Det är alltså bara de med förköpsbiljetter som är med i utlottningen. Din förköpsbiljett hittar du här.

-Vi tycker det är kul att så många som möjligt får chansen att prova våra rena och populära produkter säger Erik Eliasson som är Pure Pharmas representant på plats under MK Open. Erik vet vad som krävs för att prestera i CrossFit, han är nämligen en av få svenskar som haft den stora äran att tävla i CrossFit Games finalen i USA.

Och ICA Supermarket  Britsarvet i Falun sponsrar atleter och coacher med kaffe


Kaffe till Atleter och Coacher!
ICA Supermarket Britsarvet i Falun tillhandahåller Zoegaskaffe till Atleterna och Coacher. För en liten tjuga kan du få ett kaffearmband som berättigar dig till fritt zoegaskaffe i Atletloungen under tiden tävlingarna pågår. Detta gäller endast dem som har tillträde till atletloungen d v s coacher och atleter.
-Klart atleterna ska ha riktigt kaffe säger Daniel Thunstedt som driver ICA Supermarket  Britsarvet i Falun. När det är Magnus Jernberg som frågar så vet vi att det endast är Zoegas som duger.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter