Gladiatorkamp på Lugnet i helgen!

Foto: Montaget innehåller bild tagen av Binais Begovic
Foto: Montaget innehåller bild tagen av Binais Begovic

Toro (Ako Rahim) är lagkapten i sitt lag "Team Paj" och Panzar (Peter Blaha) är lagkapten i "CrossFit Highway". Det är upplagt för prestigefylld gladiatorkamp i IBF Falun arena på Lugnet i helgen.

Panzar har varit ett återkommande inslag i MK Open de senaste åren medans det är premiär i den anrika falutävlingen för Toro. Båda lagen tillhör förhandsfavoriterna bland de totalt närmare 50 tävlande lagen.

Lagtävlingen avgörs över sju olika teamevent som innehåller olika fysiska utmaningar såsom terränglöpning, rodd, marklyft, chins, kettlebellövningar, kroppsviktsövningar och tyngdlyftningsmoment. Lagen, som innehåller totalt sex personer, tre kvinnor och tre män, plockar ut fyra atleter till varje event. 

Huvudarena är alltså IBF Falun arena på Lugnet där fem av de sju eventen avgörs. På lördagen pågår lagtävlingen nästan hela dagen, mellan klockan 08.00-17.00, och på söndagen är det semifinal klockan 10.00 samt finaler 13.30.
-Om man vill plocka ut russinen ur kakan ska man vara på plats på Lugnet till 10.00 på söndagen, säger Måndagsklubbens ordförande Roberth Klarquist. Då börjar semifinalerna, som vanligt med mäktig inramning. Allt talar för att både Panzar och Toros lag går vidare hit och efter finalen finns det chans för alla barn att träffa sina idoler och få autografer, fortsätter han.
-Toros lag, "Team Paj" börjar alltmer utkristalliseras till favoriter till slutsegern, avslutar Roberth.

Här kan du beställa dina förköpsbiljetter som även fungerar som lottsedlar till fina priser. Det går också att köpa biljetter i receptionen på Lugnet från klockan 08.30 på lördagsmorgonen. Biljetterna kostar 99 kronor för 1-dagsbiljetter och 129 kronor för hela helgen. Ungdomar mellan 7-15 år betalar 60 kronor för hela helgen, är du under 7 år går du in gratis i målsmans sällskap.

Team Paj, med kapten Toro i spetsen, har seglat upp som förhandsfavoriter i Teamtävlingen menar Måndagsklubbens ordförande Roberth Klarquist
Team Paj, med kapten Toro i spetsen, har seglat upp som förhandsfavoriter i Teamtävlingen menar Måndagsklubbens ordförande Roberth Klarquist
Även hemmaklubben, CrossFit Falun, ställer upp i lagtävlingen. Här är laget inför fjolårets final MK Open. I årets förstalag matchas Sofie Aniliadis, Malin Nyström och Karl-Oskar Larsson (bilden) samt Erika Sjöström, Viktor Larsson och Filip Hjort. FOTO: Mikael Svärd
Även hemmaklubben, CrossFit Falun, ställer upp i lagtävlingen. Här är laget inför fjolårets final MK Open. I årets förstalag matchas Sofie Aniliadis, Malin Nyström och Karl-Oskar Larsson (bilden) samt Erika Sjöström, Viktor Larsson och Filip Hjort. FOTO: Mikael Svärd

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter