Supertaggad finalsponsor

Vid årets MK open kommer vi få stifta närmare bekantskap med MM Sports. MM Sports är nämligen årets officiella finalsponsor.
-Alla som når prispallen kommer att få priser från oss, säger Emma Carlson och Maria Halling, som är MM Sports representanter på plats. Under lördagen kommer Emma finnas vid MM Sports monter alldelles vid huvudentrén.
MM Sports är flitigt figurerande i många olika fitness sammanhang men relativt nya inom CrossFit.
-Det är alltid kul att möta nya målgrupper säger Emma, som är mycket nyfiken på sporten och människorna som uppslukats av densamma.
-Vi vet att Crossfit är en växande träningsform som riktar sig till personer som gillar att pressa sig till det yttersta och bli framgångsrik gällande sin fysiska förmåga. Vi ser att Crossfit är en del av vår filosofi "Why be average when you can be more" och vi kan hjälpa atleterna på vägen med allt från kläder och utrustning, till kosttillskott och tillbehör, fortsätter hon. Vad många inte känner till är att MM Sports även erbjuder erbjuder rådgivning för att atleter ska kunna maximera sin träning och sina resultat.

-Det var det en självklarhet för oss att verka som partner på MK Open 2016. Vi anser att MK Open är crossfitsveriges mest klassiska och anrika tävling och något vi väldigt gärna vill förknippas med. Crossfit är en sport som vi tror på och vill satsa inom, avslutar Emma.

Crossfit kräver både styrka och kondition vilket gör oss till en given partner av Gladiatorerna. Därför tycker vi att det är extra kul att både Toro och Panzar finns med bland de startande.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter